Referat Uvdal - Hemsedal

01.09.2016 12:48

For en gjeng, for et lag og for noen gutter. Høstens første hjemmekammp skulle by på en fest. Vårens kamp i Hemsedal endte auavgjort 3-3, og vi ønsket å gjøre en enda bedre kamp denne gangen. Veien over fjellet fra Hemsedal er lang, og 10 minutter forsinket kunne Sigurd lese lagoppstillingen. Kampens meget gode dommer blåste kampen i gang, og våre gutter gikk rett i strupen på motstanderen. Det tok ikke mange minuttene før første ball lå i målet bak Hemsedal sin keeper. Omgangen fortsatte med flott spill og gode kombinasjoner, og vi kom til flere store sjanser. De få gangene Hemsedal prøvde seg fremover, ble de effektivt stoppet av et godt forsvar og en sikker keeper. Første omgang endte med en 4 - 0 ledelse til oss.

I pausen vanket det mange godord fra 2 stolte trenere. Første omgang fikk gutta vist spill slik vi ønsker: hard jobbing, vinne dueller, rolig med ball og gode pasninger. Vi snakket litt om å prøve å være enda litt mer nøyaktig i pasningsspillet og vri spillet enda mer når vi hadde mulighet. I tillegg ønsker vi at spillerne skal snakke enda mer sammen på banen. Det begynner å bli bedre, og stadig flere gir meldinger til medspillere på banen. Kanskje det kan være med å roe ned trenerne litt også.

Annen omgang fortsatte som første sluttet. Med høyt press og mange ballgjenvinninger, som igjen førte til mange sjanser og mål for være unge supergutter. Mot slutten av kampen kom Hemsedal litt mer inn i kampen, og kom også til noen sjanser. To minutter for kampslutt fikk de også et mål. Når dommer Joachim blåste av for full tid, viste lappen 9 - 1 seier til Uvdal. Gutta spiller virkelig flott fotball om dagen. De fremstår som et lag, både på og utenfor banen. Det er moro å se.

Neste utfordring for gutta er Skrimcup lørdag 3. september. Da er det 3 helt nye lag, vi aldri har møtt før. Så kom gjerne på Skrimsletta og vær heiagjeng.

Se også numedal.net sitt referat fra kampen.

 

Tilbake

Kontakt

Alf Gunnar Wiken
3630 Rødberg

92624963

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode