Referat Skrimcup

04.09.2016 14:14

Det var en fin dag for fotball. Solen skinte over et fantastisk anlegg i Skrim. 

Vi stilte i Skrimcup med et litt redusert mannskap, men takket være 3 ivrige spillere fra G10 kunne vi være med. De 2 første kampene skulle vi spille inne i Skrimhallen, og første kamp var mot Skarphedin fra Telemark. Det ble en fartsfylt kamp med meget godt spill fra begge lag. Spillet bølget frem og tilbake med godt pasningsspill. Før pause var Skraphedin litt skarpere i siste tredjedel av banen og kunne gå til pause med en 2 - 0 ledelse. I en meget kort pause, ble vi enige om at vi måtte orientere oss litt bedre og være litt mer nøyaktig i pasningsspillet. Andre omgang fortsatte som den første, med høyt tempo og godt spill. Men nå var det vi som hadde det største presset. Det føltes derfor rettferdig når vi fikk 2 flotte scoringer. Det så ut som om kampen skulle bli uavgjort, men Skarphedin fikk en scoring helt mot slutten, slik at seieren gikk til Bø og Telemark. Men en flott kamp av gutta, som de virkelig kan være stolte av. 

Etter en kort pause, var det klart for kamp mot Fiskum. Dettte ble en kamp vi fort skal glemme. Tror nok gutta tapte kampen litt før den begynte. Viktig læring at man aldri skal ta for lett på en kamp, og at mye sitter i hodet. På tross av en god keeper, ble det et fortjent 5 - 2 tap.

Siste kamp var ute, og laget på den andre siden var hjememlaget Skrim. Våre unge helter var igjen på plass mentalt og ville vise hva de kan. Det skulle bli en jevn kamp, men trenerene følte at vi kontrollerte det greit ute på banen. Vi fikk også en flott mål og gikk opp i ledelsen. Da vi litt senere økte til 2 - 0 steg troen på seier. Men Skrim ga aldri opp og kjempet seg tilbake i kampen. Mot slutten av kampen fikk de først en redusering, og senere en til med kampens siste spark på ballen. Det føltes både unødvendig og ufortjent, men igjen får vi håpe det gir viktig læring til gutta og trenere. Det er lov å tenke litt kynisk mot slutten av kamper, for å sikre resultatet.

Tilbake

Kontakt

Alf Gunnar Wiken
3630 Rødberg

92624963

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode