Referat Gol - Uvdal

28.08.2016 15:13

Endelig er ventetiden over. Sommeren er på hell, skolen har startet og fotballsesongen er igang igjen. Høstens første kamp var borte mot Gol, et lag vi har hatt godt tak på. Vi hadde også denne gangen lånt 2 spillere fra G10, Heine og Sondre. Etter gode opplevelser på Sandarcup og gode treninger, burde gutta være klare. Det var regn og en litt kald kveld i Gol, men kanskje kunne spillet varme. Litt forsinket kunne endelig dommeren blåse kampen i gang. Jeg tar plass på sidelinjen, hoster litt og gjør klar halsen for en time med skriking på gutta. 

Så skjer det igjen. Våre gutter står "med henda i lomma", mens Gol angriper med det de har. Etter flere farlige angrep scorer Gol, og tar fortjent ledelsen 1-0. Halsen begynner allerede å bli sår etter få minutter og tenkene farer gjennom hodet: hva skjer? ikke nå igjen? Men det skal fort vise seg at jeg uroer meg for ingenting. Gutta tar tak og kjemper seg inn i kampen. De vinner dueller og spiller sammen. Pasningene sitter, forsvaret rydder opp og bak står keeper og dirrigerer. Vi kombinerer, dribler og skyter. Og vi scorer mål. Til pause står det 1-4 til oss, og det vanker mye skryt til gutta i pausen. 

Det er også moro å høre at flere og flere ute på banen begynner å snakke sammen. Disse gutta er vanligvis ikke stille, men har hatt en tendens til å lukke munnen helt når de har fått en drakt på og dommeren blåser i fløyta. Kunne kanskje være et tips til skolen og læreren det. Gi gutta en drakt i skoletimen og se om de blir stille? Det er også moro å se at våre unge helter har klart å holde trøkket i spillet. De er mye tøffere i duellene etter Sandarcup, og det skal vi utnytte. Målet for andre omgang var å fortsette som i første, men prøve å være enda litt mer nøyaktige i pasningsspillet. Pasningene må sitte over hele banen, på samme måte som presset på motstanderen må være der. Vår keeper er første angrepsspiller og spissen er første forsvarer. og for en annen omgang det skulle bli. Selv om Gol fikk et tidlig mål, spilte vi neste nhele andre omgang med en spiller mindre. Mne jeg tror ikke det finnes nok spillere i Gol som de kunne satt innpå for å stoppe toget fra Uvdal. Full kontroll bakover på banen og lekent og effektivt fremover. Våre gutter ga seg ikke får dommeren blåste av kampen og resultatet viste 2-11 til oss. For en start på høstsesongen, og for et spill. Ekstra moro også å se hvordan gutta tar til seg det de blir fortalt på sidelinjen, mens de har en pause i løpet av kampen. 

Neste uke venter Hemsedal på onsdag, og da har vi noe å hevne. Men jeg har trua, så får vi bare håpe at gutta også har det. Og at lommene er sydd igjen, slik at vi kan spille kamp fra første minutt. Halsen min ville ihvertfall satt pris på det.

Tilbake

Kontakt

Alf Gunnar Wiken
3630 Rødberg

92624963

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode